Art Déco lámpa

Az Art Deco stílus az 1920-as és 30-as években virágzó művészeti és dizájnmozgalom volt, amely a modernitást és a luxust képviselte. Az Art Deco lámpák szintén erre az időszakra utalnak, és a mozgalom jellegzetes stílusjegyeit tükrözik.

Az Art Deco lámpák általában geometrikus formákkal rendelkeznek, mint például a golyó vagy a henger alakú testek, amelyeket vékony és elegáns, acélból vagy bronzból készült karok és tartók rögzítenek. Az ilyen lámpák általában nagy méretűek, és rendkívül dekoratívak.

Az Art Deco lámpák fényforrása általában nem látható, mivel a díszítésre és a formára helyezik a hangsúlyt. Az üvegbúrák gyakran füstkék, tört fehér vagy áttetsző kristályból készülnek, és körbeveszik az izzót, hogy diffúz fényt sugározzanak.

Az Art Deco lámpák különböző helyeken használhatók, és remekül illeszkednek a modern otthonok vagy irodák belső terébe. Ezek a lámpák azonban különösen jól mutatnak a nagyvárosi apartmanokban vagy a klasszikus Art Deco stílusú otthonokban.

Az Art Deco lámpák igazán egyediek és izgalmasak, és nemcsak funkcionálisak, hanem remek kiegészítői lehetnek a belső térnek is. Ha valaki az Art Deco stílust szereti, akkor az Art Deco lámpák kiváló választások lehetnek a világítási igényei kielégítéséhez.

Találatok száma: 256 db lámpacsalád
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Regina lámpacsalád

Rábalux

Kassia lámpacsalád

Rábalux

Orchidea lámpacsalád

Rábalux

Sorina lámpacsalád

Rábalux

Alvaro lámpacsalád

Rábalux

Divina lámpacsalád

Rábalux

Donati lámpacsalád

Rábalux

Holly lámpacsalád

Rábalux

Artemis lámpacsalád

Rábalux

Art gold lámpacsalád

Rábalux

Bank lámpacsalád

Rábalux

Cassandra lámpacsalád

Rábalux

Glory lámpacsalád

Rábalux

Harlow lámpacsalád

Rábalux

Jasna lámpacsalád

Rábalux

Morpheus lámpacsalád

Rábalux

Panthea lámpacsalád

Rábalux

Philana lámpacsalád

Rábalux

Rowena lámpacsalád

Rábalux

Sheila lámpacsalád

Rábalux

Sinopia lámpacsalád

Rábalux

Sonal lámpacsalád

Rábalux

Martha lámpacsalád

Rábalux

Togo lámpacsalád

Rábalux

Cubus lámpacsalád

TK Lighting
1 csoportban, 20 taggal a család többi tagja
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Rólunk írták
Nagy választék, figyelmes kiszolgálás, csak ajánlani tudom :-)
😊🤠
Németh Virág Paulina
Mindenkinek csak ajánlani tudom Őket!!! Kedvesek, hozzáértők és segítőkészek. Mi kell még!?
R. Ottília
A honlap áttekinthető, részletes információt ad a lámpákról, pl. méret, foglalat. A kereső jól működik, a termék katalógusok letölthetők, egy helyen össze vannak szedve. Az eladók hasznos tanáccsal szolgálnak...
H. Péter
Profi és gyors válaszok a felmerülő kérdésekre, kedves kiszolgálás, felkészült, fiatalos csapat. Minden megtalálható az egyszerűtől a felső kategóriás designig. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
T. Csaba
Ajándékba vásároltam lámpát. Szuper kiszolgálással, kedves és szaktudással rendelkező eladók vártak. A vásárolt Eglo Townshend Vintage asztali lámpához kaptam megfelelő égő ajánlatot is. Kiváló hangulatvilágítás...
Simon Borbála
Bankkártyás fizetési szolgáltatónk
Elfogadott kártyák
Visszahívás kérés