Art Déco lámpa

Az Art Deco stílus az 1920-as és 30-as években virágzó művészeti és dizájnmozgalom volt, amely a modernitást és a luxust képviselte. Az Art Deco lámpák szintén erre az időszakra utalnak, és a mozgalom jellegzetes stílusjegyeit tükrözik.

Az Art Deco lámpák általában geometrikus formákkal rendelkeznek, mint például a golyó vagy a henger alakú testek, amelyeket vékony és elegáns, acélból vagy bronzból készült karok és tartók rögzítenek. Az ilyen lámpák általában nagy méretűek, és rendkívül dekoratívak.

Az Art Deco lámpák fényforrása általában nem látható, mivel a díszítésre és a formára helyezik a hangsúlyt. Az üvegbúrák gyakran füstkék, tört fehér vagy áttetsző kristályból készülnek, és körbeveszik az izzót, hogy diffúz fényt sugározzanak.

Az Art Deco lámpák különböző helyeken használhatók, és remekül illeszkednek a modern otthonok vagy irodák belső terébe. Ezek a lámpák azonban különösen jól mutatnak a nagyvárosi apartmanokban vagy a klasszikus Art Deco stílusú otthonokban.

Az Art Deco lámpák igazán egyediek és izgalmasak, és nemcsak funkcionálisak, hanem remek kiegészítői lehetnek a belső térnek is. Ha valaki az Art Deco stílust szereti, akkor az Art Deco lámpák kiváló választások lehetnek a világítási igényei kielégítéséhez.

Találatok száma: 256 db lámpacsalád
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Cascade lámpacsalád

Maytoni

Cerezo lámpacsalád

Maytoni

Cipresso lámpacsalád

Maytoni

Collar lámpacsalád

Maytoni

Colline lámpacsalád

Maytoni

Flare lámpacsalád

Maytoni

Fortano lámpacsalád

Maytoni

Gelid lámpacsalád

Maytoni

Gilbert lámpacsalád

Maytoni

Intreccio lámpacsalád

Maytoni

Ligero lámpacsalád

Maytoni

New Series 096 lámpacsalád

Maytoni

Ottilia lámpacsalád

Maytoni

Revero lámpacsalád

Maytoni

Ring lámpacsalád

Maytoni

Riverside lámpacsalád

Maytoni

Solen lámpacsalád

Maytoni

Tening lámpacsalád

Maytoni

Ventura lámpacsalád

Maytoni

Vittoria lámpacsalád

Maytoni

Wonderland lámpacsalád

Maytoni

Bella lámpacsalád

Maytoni

Bowi lámpacsalád

Maytoni

Chester lámpacsalád

Maytoni

Combinare lámpacsalád

Maytoni
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Rólunk írták
Nagy választék, figyelmes kiszolgálás, csak ajánlani tudom :-)
😊🤠
Németh Virág Paulina
Mindenkinek csak ajánlani tudom Őket!!! Kedvesek, hozzáértők és segítőkészek. Mi kell még!?
R. Ottília
A honlap áttekinthető, részletes információt ad a lámpákról, pl. méret, foglalat. A kereső jól működik, a termék katalógusok letölthetők, egy helyen össze vannak szedve. Az eladók hasznos tanáccsal szolgálnak...
H. Péter
Profi és gyors válaszok a felmerülő kérdésekre, kedves kiszolgálás, felkészült, fiatalos csapat. Minden megtalálható az egyszerűtől a felső kategóriás designig. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
T. Csaba
Ajándékba vásároltam lámpát. Szuper kiszolgálással, kedves és szaktudással rendelkező eladók vártak. A vásárolt Eglo Townshend Vintage asztali lámpához kaptam megfelelő égő ajánlatot is. Kiváló hangulatvilágítás...
Simon Borbála
Bankkártyás fizetési szolgáltatónk
Elfogadott kártyák
Visszahívás kérés