Art Déco lámpa

Az Art Deco stílus az 1920-as és 30-as években virágzó művészeti és dizájnmozgalom volt, amely a modernitást és a luxust képviselte. Az Art Deco lámpák szintén erre az időszakra utalnak, és a mozgalom jellegzetes stílusjegyeit tükrözik.

Az Art Deco lámpák általában geometrikus formákkal rendelkeznek, mint például a golyó vagy a henger alakú testek, amelyeket vékony és elegáns, acélból vagy bronzból készült karok és tartók rögzítenek. Az ilyen lámpák általában nagy méretűek, és rendkívül dekoratívak.

Az Art Deco lámpák fényforrása általában nem látható, mivel a díszítésre és a formára helyezik a hangsúlyt. Az üvegbúrák gyakran füstkék, tört fehér vagy áttetsző kristályból készülnek, és körbeveszik az izzót, hogy diffúz fényt sugározzanak.

Az Art Deco lámpák különböző helyeken használhatók, és remekül illeszkednek a modern otthonok vagy irodák belső terébe. Ezek a lámpák azonban különösen jól mutatnak a nagyvárosi apartmanokban vagy a klasszikus Art Deco stílusú otthonokban.

Az Art Deco lámpák igazán egyediek és izgalmasak, és nemcsak funkcionálisak, hanem remek kiegészítői lehetnek a belső térnek is. Ha valaki az Art Deco stílust szereti, akkor az Art Deco lámpák kiváló választások lehetnek a világítási igényei kielégítéséhez.

Találatok száma: 217 db lámpacsalád
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Halo LED lámpacsalád

Azzardo

Snake lámpacsalád

Azzardo

Carmen lámpacsalád

Azzardo

Roma lámpacsalád

Azzardo

Sybilla lámpacsalád

Azzardo

Acrylio 1 lámpacsalád

Azzardo

Bolla lámpacsalád

Azzardo

Brighton LED lámpacsalád

Azzardo

Coco lámpacsalád

Azzardo

Cortega lámpacsalád

Azzardo

Elektra lámpacsalád

Azzardo

Francesca LED lámpacsalád

Azzardo

Helios lámpacsalád

Azzardo

Kalabria lámpacsalád

Azzardo

Kalabria XL lámpacsalád

Azzardo

Kate lámpacsalád

Azzardo

Luvia lámpacsalád

Azzardo

Mix lámpacsalád

Azzardo

Noble 10 lámpacsalád

Azzardo

Orbit lámpacsalád

Azzardo

Oviedo lámpacsalád

Azzardo

Salerno lámpacsalád

Azzardo

Salerno XL lámpacsalád

Azzardo

Sandra LED lámpacsalád

Azzardo

Santander lámpacsalád

Azzardo
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Rólunk írták
Nagy választék, figyelmes kiszolgálás, csak ajánlani tudom :-)
😊🤠
Németh Virág Paulina
Mindenkinek csak ajánlani tudom Őket!!! Kedvesek, hozzáértők és segítőkészek. Mi kell még!?
R. Ottília
A honlap áttekinthető, részletes információt ad a lámpákról, pl. méret, foglalat. A kereső jól működik, a termék katalógusok letölthetők, egy helyen össze vannak szedve. Az eladók hasznos tanáccsal szolgálnak...
H. Péter
Profi és gyors válaszok a felmerülő kérdésekre, kedves kiszolgálás, felkészült, fiatalos csapat. Minden megtalálható az egyszerűtől a felső kategóriás designig. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
T. Csaba
Ajándékba vásároltam lámpát. Szuper kiszolgálással, kedves és szaktudással rendelkező eladók vártak. A vásárolt Eglo Townshend Vintage asztali lámpához kaptam megfelelő égő ajánlatot is. Kiváló hangulatvilágítás...
Simon Borbála
Bankkártyás fizetési szolgáltatónk
Elfogadott kártyák
Visszahívás kérés