Art Déco lámpa

Az Art Deco stílus az 1920-as és 30-as években virágzó művészeti és dizájnmozgalom volt, amely a modernitást és a luxust képviselte. Az Art Deco lámpák szintén erre az időszakra utalnak, és a mozgalom jellegzetes stílusjegyeit tükrözik.

Az Art Deco lámpák általában geometrikus formákkal rendelkeznek, mint például a golyó vagy a henger alakú testek, amelyeket vékony és elegáns, acélból vagy bronzból készült karok és tartók rögzítenek. Az ilyen lámpák általában nagy méretűek, és rendkívül dekoratívak.

Az Art Deco lámpák fényforrása általában nem látható, mivel a díszítésre és a formára helyezik a hangsúlyt. Az üvegbúrák gyakran füstkék, tört fehér vagy áttetsző kristályból készülnek, és körbeveszik az izzót, hogy diffúz fényt sugározzanak.

Az Art Deco lámpák különböző helyeken használhatók, és remekül illeszkednek a modern otthonok vagy irodák belső terébe. Ezek a lámpák azonban különösen jól mutatnak a nagyvárosi apartmanokban vagy a klasszikus Art Deco stílusú otthonokban.

Az Art Deco lámpák igazán egyediek és izgalmasak, és nemcsak funkcionálisak, hanem remek kiegészítői lehetnek a belső térnek is. Ha valaki az Art Deco stílust szereti, akkor az Art Deco lámpák kiváló választások lehetnek a világítási igényei kielégítéséhez.

« 1 2 3 4

Erich lámpacsalád

Maytoni
2 csoportban, 15 taggal a család többi tagja

Tiffany lámpacsalád

Luxera

TYCHO lámpacsalád

Lucide

Avola lámpacsalád

Maytoni

Amedeo lámpacsalád

Zumaline

Carlton lámpacsalád

Ideal Lux

Giada lámpacsalád

Lucide

Juliet lámpacsalád

Nova Luce

Lingotto lámpacsalád

Ideal Lux

Luxury lámpacsalád

Ideal Lux

Nodi lámpacsalád

Ideal Lux

Quasar lámpacsalád

Zumaline

Sergio lámpacsalád

Zumaline

Sianna lámpacsalád

Nova Luce

Vallaspra lámpacsalád

Eglo

Alvarez lámpacsalád

Nova Luce

Arte LED lámpacsalád

Nova Luce

Boston lámpacsalád

Nowodvorski

Crown lámpacsalád

Nova Luce

Grane lámpacsalád

Nova Luce

Hook LED lámpacsalád

Nova Luce

Majestic lámpacsalád

Luxera

Maloto lámpacsalád

Lucide

Martinez lámpacsalád

Ideal Lux

Mestre lámpacsalád

Eglo
« 1 2 3 4
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Rólunk írták
Mindenkinek csak ajánlani tudom Őket!!! Kedvesek, hozzáértők és segítőkészek. Mi kell még!?
R. Ottília
A honlap áttekinthető, részletes információt ad a lámpákról, pl. méret, foglalat. A kereső jól működik, a termék katalógusok letölthetők, egy helyen össze vannak szedve. Az eladók hasznos tanáccsal szolgálnak...
H. Péter
Profi és gyors válaszok a felmerülő kérdésekre, kedves kiszolgálás, felkészült, fiatalos csapat. Minden megtalálható az egyszerűtől a felső kategóriás designig. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
T. Csaba
Ajándékba vásároltam lámpát. Szuper kiszolgálással, kedves és szaktudással rendelkező eladók vártak. A vásárolt Eglo Townshend Vintage asztali lámpához kaptam megfelelő égő ajánlatot is. Kiváló hangulatvilágítás...
Simon Borbála
2000-től vásárolok az üzletben különböző villamossági termékeket, lámpákat. Mosonmagyaróváron azon kevés üzletek közé tartozik, ahol nem probléma- hanem megoldásorientált kiszolgálásban van az embernek...
Varga József
Bankkártyás fizetési szolgáltatónk
Elfogadott kártyák
Visszahívás kérés