Art Déco lámpa

Az Art Deco stílus az 1920-as és 30-as években virágzó művészeti és dizájnmozgalom volt, amely a modernitást és a luxust képviselte. Az Art Deco lámpák szintén erre az időszakra utalnak, és a mozgalom jellegzetes stílusjegyeit tükrözik.

Az Art Deco lámpák általában geometrikus formákkal rendelkeznek, mint például a golyó vagy a henger alakú testek, amelyeket vékony és elegáns, acélból vagy bronzból készült karok és tartók rögzítenek. Az ilyen lámpák általában nagy méretűek, és rendkívül dekoratívak.

Az Art Deco lámpák fényforrása általában nem látható, mivel a díszítésre és a formára helyezik a hangsúlyt. Az üvegbúrák gyakran füstkék, tört fehér vagy áttetsző kristályból készülnek, és körbeveszik az izzót, hogy diffúz fényt sugározzanak.

Az Art Deco lámpák különböző helyeken használhatók, és remekül illeszkednek a modern otthonok vagy irodák belső terébe. Ezek a lámpák azonban különösen jól mutatnak a nagyvárosi apartmanokban vagy a klasszikus Art Deco stílusú otthonokban.

Az Art Deco lámpák igazán egyediek és izgalmasak, és nemcsak funkcionálisak, hanem remek kiegészítői lehetnek a belső térnek is. Ha valaki az Art Deco stílust szereti, akkor az Art Deco lámpák kiváló választások lehetnek a világítási igényei kielégítéséhez.

Találatok száma: 267 db lámpacsalád
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Annabella lámpacsalád

Rábalux

Cubus lámpacsalád

TK Lighting

Erich lámpacsalád

Maytoni
2 csoportban, 15 taggal a család többi tagja

Hilton lámpacsalád

TK Lighting

Lanny lámpacsalád

Rábalux

Marian lámpacsalád

Rábalux

Milley lámpacsalád

Globo

Pielo lámpacsalád

Nova Luce

Regina lámpacsalád

Rábalux

Tiffany lámpacsalád

Luxera

TYCHO lámpacsalád

Lucide

Alicante lámpacsalád

Maytoni

Avola lámpacsalád

Maytoni

Brillante LED lámpacsalád

Nova Luce

Dallas lámpacsalád

Maytoni
2 csoportban, 16 taggal a család többi tagja

Intreccio lámpacsalád

Maytoni

Miraggio lámpacsalád

Maytoni

Nostalgia lámpacsalád

Maytoni

Riha lámpacsalád

Globo

Venera lámpacsalád

Maytoni

Ventura lámpacsalád

Maytoni

Acrylio lámpacsalád

Azzardo

Amedeo lámpacsalád

Zuma Line

Aurelia LED lámpacsalád

Nova Luce

Bella lámpacsalád

Maytoni
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Rólunk írták
Mindenkinek csak ajánlani tudom Őket!!! Kedvesek, hozzáértők és segítőkészek. Mi kell még!?
R. Ottília
A honlap áttekinthető, részletes információt ad a lámpákról, pl. méret, foglalat. A kereső jól működik, a termék katalógusok letölthetők, egy helyen össze vannak szedve. Az eladók hasznos tanáccsal szolgálnak...
H. Péter
Profi és gyors válaszok a felmerülő kérdésekre, kedves kiszolgálás, felkészült, fiatalos csapat. Minden megtalálható az egyszerűtől a felső kategóriás designig. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
T. Csaba
Ajándékba vásároltam lámpát. Szuper kiszolgálással, kedves és szaktudással rendelkező eladók vártak. A vásárolt Eglo Townshend Vintage asztali lámpához kaptam megfelelő égő ajánlatot is. Kiváló hangulatvilágítás...
Simon Borbála
2000-től vásárolok az üzletben különböző villamossági termékeket, lámpákat. Mosonmagyaróváron azon kevés üzletek közé tartozik, ahol nem probléma- hanem megoldásorientált kiszolgálásban van az embernek...
Varga József
Bankkártyás fizetési szolgáltatónk
Elfogadott kártyák
Visszahívás kérés